izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

RING SOFIE: +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Dejlige Danmark

att göra i danmark 20

Att göra i danmark

Hemkomna från Dejlige Danmark!

Jag hade kunnat stanna ett par veckor till, faktiskt. Jag älskar allt med Danmark, och det finns så mycket att göra i Danmark! Jag, barnen och syrran har varit och besökt min pappa & hans sambo som bor i Jylland.

att göra i danmark 1

Grenå strand

Vi besökte lite olika platser som jag gärna vill dela med mig av till er. Vi åkte till Grenå strand som vi absolut inte hade en aning om att det var Danmarks näst bästa strand. Så passande att åka dit och svalka sig efter 4h på färjan som går i land just i Grenå. Sen att det kom en glassbåt vid strandkanten gjorde ju besöket ytterligare lite mer exotiskt. Hur gulligt är det inte när folk står och köar i vattnet för att köpa sig en glass från glassbåten!

att göra i danmark 10

”Almind Sø” i Silkeborg

Vi besökte sjön Almind Sø som är en av Danmarks renaste sjöar och ligger i Silkeborg. Vattnet var helt klart och botten var så otroligt fin! Vi var inte ensamma på denna badstranden kan jag säga. Det är en väldigt populär sjö att bada i för de som bor i närheten.

att göra i danmark 7

Latinerkvarteret

Jag och barnen åkte till Århus en runda då vi så gärna ville strosa i Latinerkvarteret. Har ni inte varit där så är det SÅ värt ett besök. Det hippa latinerkvarteret, vilka kulinariska upplevelser. Ett måste att ta en fika på LA CABRA, Coffee Roasters!

att göra i danmark 15

Salling Roof Top

Sedan strosade vi vidare ner på Ströget i Århus där barnen fick shoppa lite. Vi tog en sväng upp på Salling Roof Top också för att kolla utsikten och deras otroligt mysiga takterrass, också ett måste när man är i Århus.

att göra i danmark 29

Ebeltoft

Det var inte planerat men när vi skulle åka hem så hade vi lite tid över (hur ofta händer det?) så då svängde vi av mot mysiga Ebeltoft och käkade lunch där. Det finns så mycket att göra i danmark – så in och boka nästa års semester;)

att göra i danmark 5
Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.