izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Långhelg

Bästis på besök & ett dygn i Torekov

Ledig långhelg

Vilken sommarhelg vi fick! Jag har haft min kära vän Reka från Småland på besök hela helgen. Vi har inte kunnat ses som vi brukar nu under covid-19. Men denna helgen då Mattias var i Norrland och fiskade & barnen var hos Markku så passade vi på att ha en helg bara hon & jag. Vi var på loppis runt om Göteborg. Insåg att jag inte vet om så många loppisar häromkring men vi googlade oss fram till ett par stycken. Reka gjorde några fynd och jag köpte inte en enda pinal. Hur är det möjligt?! När vi var på The Norrmans förra året så var vi på en enorm loppis där i närheten, där snackar vi magiska prylar och fynd. Så en loppisrunda i Danmark ska planeras in så fort de vill ha oss där igen.

Torekov

När Reka körde hem igår så hämtade jag upp barnen hos Markku och åkte vidare till mamma i Torekov. Senare på kvällen blev det middag hos moster med kusinen och våra familjer innan de åker hem till Sthlm igen. En mysig kväll! Älskar min familj!

Idag på morgonen gav jag & Mira oss ut på en träningsrunda och stannade sedan till och köpte med oss nybakade frallor till frukost. Vidare in till Båstad för att strosa lite vid havet och vid hamnen för att känna på pulsen lite innan vi åkte vidare till Johan & Liza. Våran katt Haylie flyttade hem till dem förra året så vi åkte inom och hälsade på lite och spanade även in deras nybyggda utekök. Så underbart fint!

Familjen samlad

Nu är vi hemma igen och snart kommer Mattias, Alva & Anton. Så nu är familjen samlad igen och lite semester kan smått börja..

 

Är man glad träffar man ofta glada människor. Glada människor ser saker på ett positivt sätt. Positiva människor ser möjligheter. Möjligheter ger färdigheter.

 

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.