izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Frukost med Sagaform

Frukost med Sagaform

Frukost med Sagaform

Mysigaste morgonen på länge! Igår var vi inbjudna till ett frukost event hos Manifest PR ihop med Sagaform. De visade bland annat upp sin höj & sänkbara vas, ja du slipper klippa av alla blommor på längden. Vi fick dessutom dricka ur deras muggar från nya kollektionen Coffee & More. Serien har Sagaform tagit fram ihop med designen Margot Barolo. Till vår stora förtjusning så finns de muggarna även i senapsgult, snygg kombo ihop med deras andra färger grått och vitt.

Uppskattad Frukost

Therese Elgquist stod för den riktigt goda och annorlunda frukosten som var både vegansk & vegetarisk. Personligen så är jag inte speciellt påhittig vad gäller vegetariskt mat. Därför uppskattar jag det lite extra när jag får tillfälle att smaka på något som idag var så unikt och gott. Tack för det Therese!

Extra kul var det att träffa ett flertal nya människor, love it! Ett tjog av inredare och stylister. Jag hade kunnat gå på mingel hela dagarna och tjöta och komma på massor av idéer man kan göra tillsammans. Alla människor är verkligen unika och härliga på sitt sätt och mötet med alla personer vi träffar i vårt yrke är helt underbart. Idag satt vi bredvid ett härligt team från homestylingföretaget Intro. De ser vi fram emot att få göra igen!

Blomstertips

Undertiden vi drack glögg så bjöd Kajsa Göransson på många kloka blomstertips. Bland annat visade hon upp eucalyptus med bär, har ni sett dem? Det hade inte jag gjort och nu vill jag inget hellre än att ha ett gäng här hemma – de är SÅ fina! Fick chansen att dekorera våra fina ljuslyktor med eucalyptus men just där och då var rosépepparn lite mer intressant – så fint att dekorera med.

För många kockar..

Idag skulle jag har tagit mig utanför stan till en sjö där omgivningen är helt makalöst vacker. Vi ska ha en fotosession ihop med en grymt duktig kock från en av Göteborgs mest populära restauranger. Vi har så många ideér både han och jag så vi tänkte blanda våra kunskaper och se vad det blir -finns ingen hejd på galenskapen så det kan bara bli bra!

MEN istället fick jag ringa bilassistans för att det sitter en skruv i däcket på bilen! Och när jag försöker ta bort skruven så pyser det. Så vi sköt upp vår fotosession till nästa vecka, om jag inte lyckas övertala honom i helgen vill säga..

* De flesta fotona är tagna av superduktiga Rebecka Bjurmell

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.