izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Photoshoot Space

Hotell Båstad - Photoshoot Space 13

Hotell Båstad – Photoshoot Space

Jag lärde mig otroligt mycket på denna fotosessionen!

  • Fortsätta med alla galna idéer jag får till mig
  • Strukturera upp packlistan betydligt bättre nästa gång
  • Hyra ett släp istället så jag inte behöver knö in allt i bilen
  • Skapa alla ¨myshörnor¨ så de nästan är helt klart (tror alltid man vill ändra & piffa lite undertiden) innan fotografen kommer så hon/han slipper vara kvar i flera timmar
  • Att det tar mycket längre tid än vad jag trodde
  • Det var så vansinnigt roligt som jag föreställt mig

– Sofie

Ni vet när man får de där extra roliga och lite halvgalna idéerna i huvudet, precis när man gått och lagt sig. Idéerna som gör att man inte kan somna på flera timmar sen. Precis en sådan idé fick jag! Fotosession på gamla hotellet i Båstad! What a Photoshoot Space!! Min första fotosession! Underbara känsla! Skickade ett meddelande direkt, mitt i natten, till Ola som äger hotellet, som känner mig så pass bra att han inte blir speciellt förvånad över min galenskap längre. Han gick med på det OCH peppade mig att göra det! Älskar när människor ser möjligheter! Tack tack och återigen tack!

Så jag packande ner halva mitt hem i lådor, och tro mig, jag kände ingen begränsning överhuvudtaget! Så fantastiskt roligt! Insåg ganska snabbt att jag inte skulle få in allt i bilen, bilen som jag inte ens hade än! Min förra bil hade jag redan lämnat tillbaka på mitt förra jobb.
Som tur väl är så känner barnens pappa mig också väldigt väl och känner till min spontana sida likaså, så jag fick låna hans bil ner – tack för att du alltid är bäst Markku! En bra fotograf behövde jag också, jag ringde Emma Bourne! Vi är från samma stad i Småland. Hon har fotat mig tidigare när hon behövde modeller för business bilder, så jag visste redan att hon är superduktig. Hon har en avslappnad attityd som gör att hon är väldigt enkel och extremt rolig att jobba ihop med. En vecka senare stod jag här hemma på gatan i Göteborg och hade packat in allt i bilen, Wohoo! Nu kör vi!

Mina Y-stolar?! OOH NO!! De är ju kvar i lägenheten och de MÅSTE! med ner till Båstad. Vad gör jag nu? Tänk! Ola har ju också Y-stolar hemma hos sig.. och han ska också till Båstad.. och eftersom vi har event samma helg som kräver en hel del grejer så kör han ju släp ner.. Förutom hela hotellet så lät han mig låna hans stolar också. Super Tack!
Sådär ja, då var vi på plats. Mamma som bor i Torekov som inte ligger så långt ifrån Båstad kom ner med säng som jag lånat från henne, tack mamma för att du alltid uppmuntrar mig till att bli den jag vill vara!

Mamma och barnen höll mig sällskap en stund innan de höll på att förfrysa. Då det egentligen är en byggarbetsplats så var både värme, vatten och el avstängt för tillfället. Vi eldade i den öppna spisen en hel del men det är många kvadrat att värma upp så det blev inte speciellt varmt. Själv höll jag värmen genom att vara exalterad av allt som händer, att starta eget företag, göra min första fotosession, precis ordnat ett helt event som gick underbart bra. Att får jobba med det som jag haft som mitt största intresse sen jag var liten. Fick till och med ta av mig jackan!
Sen var det bara det roligaste kvar! Att får fixa till den där sänghörnan som jag såg framför mig, i rummet där alla fönster har olikfärgat glas. Sådana ¨drömmiga¨ fönster som jag gärna hade gjort ett växthus av.

Fixa den där myshörnan mitt i det andra rummet jag fullständigt älskar inne på hotellet med det magiska fönstret och de härliga trägolven. Ställa massor av ljus på fönsterbrädan med den inbyggda originalspegeln i den stora salen med det magiska taket. Lägenheten som jag gärna hade köpt.. Det blev otroligt lyckat! Att gå på känsla och får skapa något som jag ser framför mig – det är eufori.