izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

RING SOFIE: +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTYLING GÖTEBORG

Image Alt

Inredning

Dags att inreda hemmet eller kontoret?

Vi på Izard Hoyer sätter alltid dig som kund i fokus och ser till att sätta dina önskemål i verket. Tillsammans med dig lyssnar vi in idéer och tankar som du besitter för att sedan stötta och leverera inredning i världsklass. Vi hjälper dig även med alla inköp och ställer iordning alla möbler, sätta upp gardiner, får lamporna på rätt plats och mycket annat!

Vi som arbetar med inredning heter Sofie och Sara. Tillsammans är vi målmedvetna och går in för våra projekt till 110%. Vår kunskap inom inredning, känsla för färg och form ihop med vårt kundfokus gör att vi kan garantera dig att vi kommer skapa en plats för ditt ändamål som är inbjudande, trivsam och unik.
För oss ligger skandinavisk design och hållbarhet varmt om hjärtat, men självklart levererar vi det som kund vill ha!

Sofie som under flera år kört sin inredningsfirma där hon inrett allt från hotell till privata bostäder. Sofie har många års erfarenhet av att jobba som säljare av medicinsk utrustning och vet hur viktigt det är att leverera, kalkylera, sätta kunden i fokus och skapa förtroende. Hon har dessutom gjort sig ett namn i inredningsbranschen där hon skapat unika miljöer och har en fantastisk förmåga att färgsätta miljöer.

Sara är certifierad inredare och homestagingkonsult, driver ett inredningsföretag där hon som konsult jobbar med olika uppdrag inom inredning till privatpersoner och företag. Stort fokus för Sara ligger i att visualisera och presentera inredningslösningar genom layouter, moodboards och planritningar. Förutom inomhusmiljö tar hon även fram anpassade utomhusmiljöer. Sara har gjort jobb för företag som Skanska, IKEA, Svensk Fastighetsförmedling och för privatpersoner och formgivare.

Vi hjälper dig som privatperson, företag och tar oss även gärna an uppdrag inom Fastighetsutveckling!

Privatperson

a

Har det blivit dags att inreda sovrummet eller känner du inte riktigt att du får till det där hemtrevliga vardagsrummet? Vad ändamålet än är så hjälper vi på Izard Hoyer gärna till!

Vi hjälper till från första mötet och idén till inköp och färdig styling – vi vill underlätta för dig och du ska känna att du kan luta dig tillbaka!

Med hjälp av moodboards och andra verktyg visar vi idéerna vi tänker oss som ger en tydligare bild av det kommande slutresultatet.

Kontakta oss gärna för att höra mer!

om mig inredning
brf-hotell-bastad-2

Företag

Har ni flyttat till nya lokaler eller har det bara blivit dags att göra om? Vi hjälper dig gärna med att lyckas med inredning på kontoret eller din verkstadsplats! 

Tillsammans med er går vi igenom era behov och ser till att tänka funktion, ergonomi samt det estetiska uttrycket som klingar väl ihop med ert varumärke!

Med hjälp av moodboards och andra verktyg visar vi idéerna vi tänker oss som ger en tydligare bild av det kommande slutresultatet. 

Kontakta oss gärna för att höra mer!