izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

RING SOFIE: +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Jotun & IzardHøyer

Jotun

Samarbete

Ett samarbete man drömmer om! Det samarbetet har jag nu! Vem vill inte kunna allt om kulörer, färgsättning osv. Jotun ger mig chansen att lära mig allt just nu. Jag har möjlighet att göra bostäderna jag stylar lite extra lyxiga med ny kulör på väggarna. Inte bara lyxigt för kunden och mig utan även för mäklaren jag jobbar med som kan förmedla en nymålad fräsch bostad.

Jag har också möjlighet att kunna hjälpa mina inredningskunder & företagskunder att få exklusiv hjälp med val av kulörer till deras bostad, kontor, hotell eller annat. Det här är så kul och jag är så glad!

Ingen har missat nyaste färgkartan va? Kolla här

Iconic

Här ser ni en bostad som jag nyligen stylat. Där valde vi att måla väggarna i kulören Iconi 6378. En gråaktig blågrön färg som ofta kallas mint. Matchande färger till den skulle kunna vara Balans 6325, Cityscape 6379 eller varför inte tidlös 1024.

Visst blev det snyggt!

Förmedlas av Entrance Mäkleri Fotad av Anders Bergstedt (@fotografanders)
Ocean Air

Här är ytterligare en bostad som fick ny kulör på väggarna i vardagsrummet & sovrummet. I vardagsrummet använde vi Ocean Air 4894. Som även passar väldigt bra ihop med Tidlös 1024, Grå Shiffer 1462 samt Blåis 5044.

I sovrummet valde vi Soothing Beige 12075 som passar otroligt fint ihop med just Ocean Air och även Tudor 0552 och mångas favorit Comfort Grey 12078.

Förmedlades av Stadshem (Bostaden är såld) Fotades av Jonas Berg (@fotografjonasberg)
Måla om?

Ska ni måla om? Tveka inte att höra av dig till mig. Jag hjälper så gärna till!

Är man glad träffar man ofta glada människor. Glada människor ser saker på ett positivt sätt. Positiva människor ser möjligheter. Möjligheter ger färdigheter.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.