izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Är julen förbi?

Dörrar6

Jul, dårfink & dörrar

Det är oftast de stunderna man kommer ihåg när man blir äldre, barn som vuxen.

  • Vad vill du läsa mer om på vår blogg? 
  • Tipsa gärna om olika ämnen du vill att vi tar upp. 

– Sofie

Slänga ut julen?

Är jag den enda som är lite kluven till att redan slänga ut julen? Många har redan slängt ut den, granen, julpyntet, känslan, allt allt. Ena sekunden vill jag göra samma sak faktiskt. Och samtidigt storstäda, rensa och plocka bort alla saker på barnens rum som de inte använder längre. Kläderna hann vi rensa innan jul, de ligger dock fortfarande kvar i klädkammaren och väntar på att bli bortforslade till någon annan som de passar bättre. I andra sekunden vill jag behålla julen ett tag till. Så mysigt med granen i vardagsrummet (om än ganska torr nu efter att ha fått vara utan vatten i en vecka) jag älskar att sitta där med barnen på kvällen med för många ljus tända och ha ¨afternoon tea¨ , gärna alldeles för sent så de tycker att det är extra spännande och kul.  Det är oftast de stunderna man kommer ihåg när man blir äldre, barn som vuxen.

Piggare än någonsin

Vi har haft en bra jul och träffat familj och släkt i vanligt ordning. Barnen åkte sedan med pappsen sin till Stockholm för att fira jul hos kusinerna där. De hade turen att få endel snö där uppe så de har åkt pulka och haft riktigt kul i snön. Själv har jag sovit som aldrig förr. Jag ljuger inte om jag säger att jag somnat i omgångar cirka 3 ggr per dag. Det har varit extremt mycket jobb med mitt älskade bolag sedan i Juni då jag började jobba heltid med mitt egna. Jag älskar det och har så många idéer på vad jag vill göra, hur bolaget ska utvecklas, hur jag vill utvecklas mm. och ja, då får man räkna med endel sömnlösa nätter. Men de sömnlösa nätterna har jag tagit igen nu kan man säga. Min kära mor har verkligen tagit hand om mig. När vi kommer ner till henne i Torekov känns det som att någon slänger sömnmedel på mig och alla muskler slutar fungerar haha! Men nu är jag piggare än någonsin och väldigt redo för 2019! Tack mammsen ♥

Vi älskar julen och nästa år har jag lovat att styra upp hela julen. Vi har varit i Båstad i många år och firat jul med släkten där så nu tänkte vi att det ska bli ombytta roller där vi i den yngre generationen styr upp jularna och de lite äldre bara få hänga på och ha det mysigt. Hoppas på att få med alla till fjällen..

Ett tjog med dörrar & grindar

Jag lovade ett inlägg med dörrar. Ni har nog redan förstått att jag är helt tokig i fina dörrar. Varje gång vi kommer till någon ny plats, ny liten by eller det kan faktiskt vara i samma by vi gått i flera gånger också, så kan jag inte låta bli att kolla på alla fina dörrar. Just för tillfället så är koppar den stora favoriten och har varit ganska länge nu. Det här föränderliga i koppar, först kopparfärgat blankt som går över mer och mer till det gröna, matta och ruffiga. Jag har bestämt mig, det kommer bli en koppardörr på vårt framtida hus eller stuga. Och det ska även vara kopparstuprör och fönsterbleck i koppar. Det är så snyggt!

Visst finns det riktigt läckra dörrar som inte är i koppar. Gamla trädörrar som man ser har förändrats i träet är otroligt fina. Eller en mörkgrön eller mörkblå med lite detaljer på kan vara riktigt charmiga. Givetvis kan nya dörrar på nya hus vara väldigt mäktiga. Att välja bland alla dessa miljontals fina dörrar  måste vara bland det svåraste på ett hus när man bygger nytt, renoverar eller bara ska ha en ny.

Vi tog en långpromenad i det fina vädret och fotade några favoriter..

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.