izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Ladda för semester

träning

Ladda för semester

Gomorron.

Vaknar av att regnet öser ned. Jag tillhör dem som tycker det är dundermysigt, går upp och brygger kaffe, tänder ljus och ler, trots det gråa utanför. Självklart är det mindre roligt om det skulle regna en hel semester för hur som helst så behöver vi sol på oss.

Idag ska vi tvätta & packa inför lite semester. Imorgon kör vi till Öland och ska vara där i en stuga ute på landet i en vecka. Direkt efter det åker vi till Surflogiet på Gotland ! Det ska bli skönt att varva ned lite, även om jag har väldigt svårt för det. Jag vill helst hålla igång hela dagarna, då mår jag som bäst har jag fått för mig. Men jag har laddat ner några ljudböcker som jag ska testa att lyssna klart på. Sen tänker jag träna varje dag, mer eller mindre. Träning för mig är viktigt. Varken mitt huvud eller min kropp fungerar korrekt utan träning.

Vad tränar du utan gym?

Många som frågar hur jag hinner till gymmet varje dag. Svaret är enkelt, det gör jag inte. Jag tränar dessutom Crossfit och går helst på passen då jag gillar att träna med andra och kan samtidigt tävla med någon annan, utan att de vet om det;)

Sista månaderna har jag varit i Crossfitboxen cirka 5 ggr. Delvis för att jag jobbat så mycket och delvis för att jag har jobbat mycket med Corona smittade patienter, där jag inte velat utsätta fler än jag gör för att bli smittade. Då har jag fått träna på egen hand. Jag löper en del, inte speciellt långa sträckor utan mellan 5-8 km och efter det lägger jag till några övningar, vilket varierar. Jag vill gärna vara uthållig och låta hjärtat jobba, så det blir mycket cardio. Jag försöker dela med mig om mina träningspass på min story på Instagram. Men ska försöka lägga in passen här på bloggen så ni kan köra samma pass hemma 😉 Nu har jag tagit en paus från att jobba extra på sjukhuset då jag vill fylla kalendern med mitt egna bolag så förhoppningsvis kan jag ta mig till boxen nu igen.

Ladda för semester

Hur gör man? Jag är ganska bra på att bara släppa allt och åka. Det kan se ut som ett kaos hemma och det kan vara tvätt högt & lågt MEN jag mår lite bättre av att veta att allt är ordning & reda när vi kommer hem. Jag vet också att jag blir rastlös i bilen av att sitta still i 4-5h. Därför blir det städ & tvätt hela dagen idag. Och för att ladda inför det ska jag äta en rejäl långfrukost och när jag är klar ska jag köra ett träningspass som nedvarvning OCH uppladdning inför morgondagens morgonkörning.

Hur gör ni för att ladda inför semester?
Trevlig dag i mysvädret! 
Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.