izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

RING SOFIE: +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Om Oss

IzardHøyer grundades 2018

Sofie Izard Höyer, det är jag det. Född och uppvuxen i Småland men Göteborgare sedan -04. Jag bor i Vasa med mina två döttrar, Mira & Siri. Älskar stadens puls lika mycket som havets lugn. För att hålla hjärta & hjärna igång tränar jag tennis all min lediga tid. Drömmer om en gård med hästar när jag är pensionär.

2018 startade jag mitt första egna bolag, IzardHøyer. Izard är vårt franska släktnamn och betyder ¨den vita geten från Pyrenéerna¨ Høyer är mitt danska efternamn.

Jag har en bakgrund inom medicinsk teknik och har arbetat större delen av mitt liv i sjukvården. Nu är jag mitt egna varumärke, IzardHøyer. Jag arbetar främst som inredare, men även som stylist. En annan del av mig utvecklar tillsammans med Sara Guldbrandsson techbolaget Bonanza Location AB (2022) En plattform som förmedlar locations till film & fotoproduktion. Det finns fler delar, den som brinner för att utveckla fastigheter.

På denna sidan kommer du kunna följa många projekt som vi arbetar med.

Inspireras du av våra jobb? Tveka inte att höra av dig!

My Success

Testimonials

a
andreas-testimonial

K2

"Att jobba med Sofie som kreatör, entreprenör och ambassadör för vårt varumärke är ett perfekt exempel på bra partnerskap. En mer entusiastist, glad, tillmötesgående & stark kvinna får man leta efter. Smakfullt, genomtänkt & sinne för detalj gör hennes affärsätt till toppklass! Tack!"

Andreas Håkansta. Skidåkande VD // BA Sportprodukter AB
testimonials-logga

PRIVAT STYLING LJUNGBY

"Redan vid första kontakt när Sofie kom in genom dörren spred hon en enormt avslappnad, trygg och okomplicerad känsla för oss att lämna över vårt hem i hennes händer. Hon var väldigt lyhörd för våra tankar och körde inte bara sitt race utan använde mycket av det vi hade hemma till stylingen men flyttade om med nya ögon. Flera av de tips Sofie kom med har vi valt att ha kvar även efter fotografering och försäljning. Med två små barn varav en nyfödd och ett hem fullt av leksaker lämnade vi med varm hand över till Sofie som talade om vad som behövde plockas undan och såg därefter till att det var i ordning inför fotograferingen. Huset stack ut på marknaden, mycket eftertraktat och snabbt sålt tack vare en attraktiv, inspirerande och välkomnande miljö som matchade olika intressenter."

// KRISTINA
Micke och Emma testimonials

En dröm vid sjön

“IzardHoyer är en omtänksam firma som ser till att kunden mår bra. Med pricksäker stilkänsla och nyfikenhet lyckas hon skapa stämningar som kommer sitta kvar länge. Bra service, flexibilitet och helhetstänk och hela tiden med sin egna röda tråd i bakgrunden.”

// Micke & Emma
Djavad Kristensen

NADJAFI | KRISTENSEN

“Jag har haft turen att vid flera tillfällen arbeta med Sofie vilket varje gång är ett nöje. Det är en person som är hands-on som fokuserar på helheten utan att tumma på detaljerna. Hon är extremt engagerad vilket smittar av sig till alla i hennes närhet vilket skapar bästa förutsättningarna för resultatet hon levererar.”

Djavad Kristensen - Reg.Fastighetsmäklare
Sax on the beat-testimonial

SAX ON THE BEAT

“Med ett ständigt leende och en härlig energi får Sofie sin omgivning att alltid må bra. När det gäller känslan för inredning och detaljer håller Sofie absoluta toppklass.”

Pierre Sjöberg VD Berg Event - VD
ola--testimonial

Styling inför reportage

“ Sofie är kul att arbeta med. Hon har många idéer men är även lyhörd för vad jag hade för tankar och hur jag ville ha det. Ger man henne en budget så håller hon den och hon var grym på att använda mycket av det jag hade men placerade om det. Gillar hennes tankar om att hitta lugna, jordiga toner då jag inte vill ha för extrema färger. Fick slänga en del med men det var egentligen bara en spark i rätt riktning ☻. Hon är kreativ och har ibland inget stopp men det är också det som gör henne så bra och unik. Jag skulle inte tveka igen att ta in henne för nya stylinguppdrag.”

Ola Hansson - ENTREPRENÖR & KRÖGARE
oliver-testimonial

Bernard Entertain

“Det var toppen att jobba med Sofie. Seriös från start till slut. Noggranna förberedelser och ett trevligt bemötande! Ser fram emot att jobba med henne igen!”

Oliver Östbäck - Livemusic, DJ
Daniel-testimonial

Photographer

“Sofie, en otroligt driven person och entreprenör som verkar älska sitt jobb. Samtidigt har hon en stor ödmjukhet och öppenhet inte bara för hennes arbete, utan även för mina idéer och mitt arbete när vi samarbetat. Både kul och givande att jobba med helt enkelt!”

Daniel O Andersson - FOTOGRAF