izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Om Oss

IzardHøyer drivs av mig, Sofie Izard Höyer, 36 år som är grundaren av bolaget.

Jag har en bakgrund inom den medicintekniska branschen som regionsansvarig säljare. Brinner för att ta mig an stora projekt med långa processer! Finns bara möjligheter!

Lever ihop med mina två döttrar i centrala Göteborg. På fritiden ägnar vi oss gärna åt träning såsom ridning, basket, tennis & dans. På vintern tar vi gärna alla möjligheter att åka skidor. Annars hälsar vi gärna på både vänner och familj runt om i Sverige och Danmark.

Inspireras du av våra jobb, tveka inte att höra av dig!

brf-hotell-bastad-1

FASTIGHETSUTVECKLING

a

Utveckling – visst låter det uppfriskande! Precis så känns det för oss när det gäller utveckling av fastigheter, uppfriskande! Pirret och magkänslan när vi kommer in i ett hus, en lägenhet, ett fritidshus eller när vi får tillfälle att smita in på ett hotell som ska utvecklas, i en gammal skola eller en övergiven gammal brandstation och hela världens tankar, möjligheter och galenskap vaknar till liv. Nu har vi kommit till den punkten att vi inte behöver försöka ̈nästla ̈ oss in i våra familjers, våra vänners, eller till och med vänners vänners bostadsprojekt för att vi har så mycket idéer. Nu kan vi äntligen förverkliga de där drömmarna om att bygga ett orangeri i en gammal ladugård, att skippa listerna i alla rum om vi vill och vi kan sätta kakelplattor på väggarna i sovrummet utan att fråga någon.

INREDNING

a

Inredning för oss innebär väldigt mycket. Det kan vara allt ifrån vart väggar ska sitta, val av färg/tapet, golv, badrum, kök mm. till vilken ljusstake man ska ha på soffbordet. Det är liksom stora delar som ska klaffa för att man ska lyckas med resten av skapandet. Att veta storyn bakom ett hus, lägenhet eller annat förstärker känslan av kreativitet. En ganska häftig känsla att få vara en del av skapandet i andras hem.

Hotell Bastad a Photoshoot Space 16
Hotell Bastad a Photoshoot Space 11

Styling

a

Personligt och massor av tända ljus & växter! Många ursäktar sig för sina gamla prylar de fått från sina mor & farföräldrar eller snäckorna de hittat på stranden. För oss är det personlighet, och vilken fantastisk känsla att få omge sig med saker man tycker om och som har en historia bakom sig. Det är alltid roligt att få styla andras hem med detaljer som vi vet betyder mycket för den som bor i bostaden.

My Success

Testimonials

a
andreas-testimonial

K2

"Att jobba med Sofie som kreatör, entreprenör och ambassadör för vårt varumärke är ett perfekt exempel på bra partnerskap. En mer entusiastist, glad, tillmötesgående & stark kvinna får man leta efter. Smakfullt, genomtänkt & sinne för detalj gör hennes affärsätt till toppklass! Tack!"

Andreas Håkansta. Skidåkande VD // BA Sportprodukter AB
testimonials-logga

PRIVAT STYLING LJUNGBY

"Redan vid första kontakt när Sofie kom in genom dörren spred hon en enormt avslappnad, trygg och okomplicerad känsla för oss att lämna över vårt hem i hennes händer. Hon var väldigt lyhörd för våra tankar och körde inte bara sitt race utan använde mycket av det vi hade hemma till stylingen men flyttade om med nya ögon. Flera av de tips Sofie kom med har vi valt att ha kvar även efter fotografering och försäljning. Med två små barn varav en nyfödd och ett hem fullt av leksaker lämnade vi med varm hand över till Sofie som talade om vad som behövde plockas undan och såg därefter till att det var i ordning inför fotograferingen. Huset stack ut på marknaden, mycket eftertraktat och snabbt sålt tack vare en attraktiv, inspirerande och välkomnande miljö som matchade olika intressenter."

// KRISTINA
Micke och Emma testimonials

En dröm vid sjön

“IzardHoyer är en omtänksam firma som ser till att kunden mår bra. Med pricksäker stilkänsla och nyfikenhet lyckas hon skapa stämningar som kommer sitta kvar länge. Bra service, flexibilitet och helhetstänk och hela tiden med sin egna röda tråd i bakgrunden.”

// Micke & Emma
Djavad Kristensen

NADJAFI | KRISTENSEN

“Jag har haft turen att vid flera tillfällen arbeta med Sofie vilket varje gång är ett nöje. Det är en person som är hands-on som fokuserar på helheten utan att tumma på detaljerna. Hon är extremt engagerad vilket smittar av sig till alla i hennes närhet vilket skapar bästa förutsättningarna för resultatet hon levererar.”

Djavad Kristensen - Reg.Fastighetsmäklare
Sax on the beat-testimonial

SAX ON THE BEAT

“Med ett ständigt leende och en härlig energi får Sofie sin omgivning att alltid må bra. När det gäller känslan för inredning och detaljer håller Sofie absoluta toppklass.”

Pierre Sjöberg VD Berg Event - VD
ola--testimonial

Styling inför reportage

“ Sofie är kul att arbeta med. Hon har många idéer men är även lyhörd för vad jag hade för tankar och hur jag ville ha det. Ger man henne en budget så håller hon den och hon var grym på att använda mycket av det jag hade men placerade om det. Gillar hennes tankar om att hitta lugna, jordiga toner då jag inte vill ha för extrema färger. Fick slänga en del med men det var egentligen bara en spark i rätt riktning ☻. Hon är kreativ och har ibland inget stopp men det är också det som gör henne så bra och unik. Jag skulle inte tveka igen att ta in henne för nya stylinguppdrag.”

Ola Hansson - ENTREPRENÖR & KRÖGARE
oliver-testimonial

Bernard Entertain

“Det var toppen att jobba med Sofie. Seriös från start till slut. Noggranna förberedelser och ett trevligt bemötande! Ser fram emot att jobba med henne igen!”

Oliver Östbäck - Livemusic, DJ
Daniel-testimonial

Photographer

“Sofie, en otroligt driven person och entreprenör som verkar älska sitt jobb. Samtidigt har hon en stor ödmjukhet och öppenhet inte bara för hennes arbete, utan även för mina idéer och mitt arbete när vi samarbetat. Både kul och givande att jobba med helt enkelt!”

Daniel O Andersson - FOTOGRAF