izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Photoshoot Torekov

photoshoot space torekov 3

Photoshoot Space Torekov

I början av veckan fick jag ett nytt ryck med en fotosession, denna gången i Torekov. Min mamma bor där och jag fullständigt älskar att springa, gå, ligga och ta det lugnt vid havet där.

Inför denna fotosessionen hade jag förberett lite bättre än förra gången när vi höll till på Hotellet i Båstad. Jag hade hyrt ett släp, köpt alldeles för mycket nya grejer som jag givetvis var tvungen att ha på det uppdukade bordet med den romantiska miljön runt omkring, som jag redan hade byggt upp en bild av i huvudet för längesen.
Jag hade bokat in mamma som bärhjälp, barnvakt och samtidigt hålla mig sällskap. Vilken tur att mamma är grym på att göra många saker samtidigt och att hon inte blivit gråhårig av alla mina knäppa grejer jag har för mig, än =)

Det var så otroligt roligt att stå där på stranden och förbereda allt och duka upp bordet och fixa blommorna, sängen mm. det blev dessutom extra roligt när jag kom på att de flesta i Torekov tar sig ett dopp från morgonbryggan och det var precis där vi höll till. Så det var publik x 100 ungefär. Många nyfikna som undrade vad vi höll på med och tyckte det var så himla fint och romantiskt. Väldigt positiv respons!
Sen kom Niki Brantmark från My Scandinavian Home fram och frågade om hon fick fota, kul! In och följ hennes inspirerande instagram konto om ni inte redan gör det.
Jag hade köpt inredning från bland annat Cheeky Monkeys butik i Torekov, har ni varit där?! Det går inte att gå in där utan att köpa med sig minst 3 saker därifrån. Butiken finns bara i Torekov under sommaren, annars i Stockholm.