izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

RING SOFIE: +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Skandinaviskt Hotell

Skandinaviska hotell

Skandinaviskt Hotell i Vackra Småland

Tidlös design med levande material skapar en känsla man aldrig vill lämna

Lite kort om varför vi är så galet stolta över oss själva för tillfället!

Vi är så glada, så övernaturligt överlyckliga! Vi, VI!! har fått äran att inreda rummen på ett familjeägt hotell nere i Småland. En dröm som så länge har funnits blir till verklighet!

Tanken är ett Skandinaviskt hotell med flera designklassiker, mest danska då det ligger oss lite extra varmt om hjärtat.

Skandinavisk design kännetecknas av enkelhet, funktionalitet och minimalism som uppkom i början på 1900-talet och som hade sin storhetstid på 1950-talet i våra nordiska länder Sverige, Danmark, Norge, Finland & Island.

För oss är det viktigt att ha en tanke och historia kring något vi bygger upp. Det är viktigt att få byggnaden, människorna som hör till och historian kring dem till att bli ett unikt & kreativt skapande som resulterar till en självklar plats att trivas och vilja umgås på!

Danska Designklassiker

Med ägarna, syskonen Hansson och hotellet finns det vissa saker som är en självklarhet. De har ett unikt hotell som är klätt i marmor. De har relation till Värnamo, där formgivaren Bruno Mattsson är född och där Källemo som är ett av Skandinaviens främsta möbeldesignföretag har sin verksamhet och tillverkning. Mats Theselius kan nämnas som en knuten formgivare för Källemo. De bor i närheten av Älmhult där första Ikea öppnade. Sen är det ju det här med syskonens personligheter, de speglar sig lite i fasaden – ett kaxigt yttre med ett varmt inre. Den röda tråden är enkel..

 

Samarbetspartners

Valen vi har gjort är noga genomtänka och har en tanke & känsla med sig, en känsla av gemenskap kan man säga. De vi kommer samarbeta med är vi så otroligt stolta över att de vill samarbeta med oss. De är aldrig en självklarhet så de ska man vara rädda om!

Mer information om hur ni kommer kunna följa hela förvandlingen kommer inom kort.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.