izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Bloggen igång

Skribenten är redo..

Gokväll

..nä då någon skribent kan jag inte påstå att jag är, än. Men nu är bloggen igång igen, minsann. Det var ganska exakt 1 år sedan jag skrev här. Jag kände inte riktigt att det var min grej. Mestadels för att jag kanske inte har ¨skribent¨ blodet i mig, jag skriver exakt så som jag tänker. Därför tänkte jag att det nog blev jobbigt för er som läser. Men nu ett år senare så vet jag att det inte spelar så stor roll hur jag skriver. Ni förstår vad jag menar och lägger förhoppningsvis inte så stor vikt vid att rätta det jag skriver. Det finns viktigare grejer att få ordning på, än på mig.

Anledningen till att jag drar igång det här är för att jag får så många önskemål om att jag ska skriva mer om inredning, vilka jag samarbetar med, om min träning, vad jag gör till vardags osv. Och allt det där är svårt att få ned på Instagram. Och som ni även kan se på hemsidan här så kommer det även att öppna upp en ¨Pod med Zuliman¨ Den får ni veta mer om längre fram. Kan avslöja att Zuliman, det är jag. Mitt smeknamn från min pappa, farbror och kusin när jag var liten.

Det var allt för idag! Nu ska vi grilla och göra blåbärspaj..
Trevlig kväll! 
Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.