izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Styling för reportage

Styling inför tidningsreportage

Styling inför tidningsreportage

Ola, en entreprenör, krögare & lokalprofil kontaktade mig och ville ha hjälp med att styla sin bostad inför ett tidningsreportage i en lokaltidning där han skulle vara med i ett ¨hemma hos¨ reportage. Han bor nere i Småland och har nyligen sålt sitt hus, och flyttat in i en toppmodern lägenhet med takterrass i en fastighet som han själv varit med och utvecklat och förmedlat, kul! Han gillade bostadsrätterna så pass mycket att han köpte en själv.
Jag nappade såklart på erbjudandet och tankarna for iväg gränslöst, i vanlig ordning! Olas lägenhet är nybyggd, och han kände att det var för opersonligt och kände att han inte riktigt fick till den rätta känslan i hemmet som han önskar. Han tyckte det var för kallt och ¨kanske lite stelt¨.

Nemas problemas tänkte jag, ser bara oändliga möjligheter!
Jag visste att han inte vågar sig på för mycket färger och att det inte får vara för annorlunda. För mig var det viktigast att han skulle trivas bra i lägenheten efter stylingen, och vilja behålla alla inköp jag gjort och de ändringar som gjorts mellan rummen. Det ska inte bara vara snyggt på bild i tidningsreportage!
Min tanke blev att få in värme genom bland annat jordiga färger, som är enkla att gilla och enkla att trivas i. Ola har mycket vitt som jag gärna ville bryta av ¨stelheten¨ i med detaljer i trä och textiler i linne. Levande växter är viktigt för att känna en behaglig och trivsam känsla i hemmet.