izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Surflogiet Gotland

Surflogiet

Paradiset på jorden

Jag menar detta rakt från hjärtat..Surflogiet på Gotland är en plats alla borde få uppleva!

När vi kom första kvällen till Surflogiet såg vi glada människor, barn OCH föräldrar som skejtade i rampen, flera som försökte sig på att SUP:a ute i havet, barn & ungdomar klädda i våtdräkter som kom tillbaka från surfkursen bärandes på sina surfbrädor. De var trötta, glada och ivriga att berätta för de vuxna som stod och väntade in dem. Vi såg personal som skrattade, skojade med varandra och gjorde ¨high five när de gick förbi varandra. Personal som log mot alla de mötte och frågade om de var nöjda eller saknade något. Personal som skojade med barnen och tog sig all tid att lyssna klart på vad barnen hade att säga.

Vi såg en fantastisk fin bastu med utsikt över havet där de höll på att installera diverse saker. Där man vill basta även vintertid! Vi såg de stora tälten och blev själva likt barnen ivriga på att se hur det såg ut. Vi blev alla förvånade över hur stora de var. Vi hade fortfarande inte tittat in..

Hästens sängar

I receptionen möttes vi av det bredaste leendet, en tjej som satte sig rakt i hjärtat. Så hjälpsam, så go mot barnen och otroligt serviceinriktad. Hon visade oss runt på surflogiet och tog oss till våra två tält vi skulle sova i. Mira, Siri & Alva fick eget tält och Anton hängde med mig och Mattias till vårt tält. När vi öppnade tälten fick vi en positiv överraskning. SÅ f a n t a s t i s k t fin! Och mycket större än vad vi trodde att det skulle vara. En dubbelsäng, Hästens säng! Bädda med underbara linnesängkläder. Vid fotänden stod en slags braskamin som värmde gott. Det var gott om plats för väskor och andra sittytor. Utanför varje tält stod det utemöbler där man kunde slå sig ner vid sen kväll eller tidig morgon om man önskade. Dagtid hinner man inte det, för då vill man se så mycket annat. Nu var vi redo för att testa surfbrädorna..

Surfa

Det var så roligt att surfa! Det var mycket svårare än vad vi trodde men är helt säker på att ju högre vågorna är desto lättare är det. Kaxigt sagt kanske men jag menar inte flera meter höga vågor men lite lagom höga. Man hann inte få upp farten på de små vågorna som var där samtidigt som oss.

Barnen tyckte det var riktigt roligt och jag blev väldigt imponerad över hur snabbt de lärde sig att komma upp på brädan. Tyvärr hade Siri oturen att bryta sin arm veckan innan när vi var på Öland så hon kunde tyvärr inte åka alls. Hon fick åka med mig en sväng på min bräda och sen satte vi en påse på hennes arm så hon kunde paddla lite försiktigt istället, En väldigt nöjd & glad tjej ändå.

Vi är ganska övertygade allihopa om att vi vill lära oss surfa ordentligt, på olika nivåer. Så nästa år vore det skoj att få till en kurs, eller två.

Yoga & Middag

Något jag uppskattade och tyckte var supermysig var yogan som var tidigt på morgonen alla dagar. Jag och Mira gick en av mornarna och nästa gång vi åker dit kommer vi absolut gå alla dar, det var magiskt. Är det fint väder så håller man till på stranden och är det mindre bra väder eller blåser så håller man till inne i en av de mysiga lokaler som finns på surflogiet.

Det var så härligt att först gå på yoga och sedan bli serverad en mysig frukost på stranden. På stranden serverades även vår middag på kvällen. Det är alltså låga träpallar som står på mattor, dukade med fina dukar och ljusstakar. Så sitter man direkt på mattorna. Alla i familjen älskade det! Barnen kunde samtidigt leka på stranden om de önskade. Även här var servicen fantastisk, maten supergod och drinkarna läskigt goda!

Vinteröppet

Det hade varit en dröm om det var öppet vintertid. Kallbada, basta, bo i uppvärmda tält, grilla på kvällarna och sitta med fällar runt sig osv. Om vi är tillräckligt många som tjatar så kanske.. men annars får vi snällt vänta med att boka in oss till nästa sommar. Hoppas vi ses där!

Är man glad träffar man ofta glada människor. Glada människor ser saker på ett positivt sätt. Positiva människor ser möjligheter. Möjligheter ger färdigheter.
Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.