izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Tillbaka på bloggen

tillbaka på bloggen

Tillbaka på bloggen

Varför blogga?

Jag har lyckats bli övertygad! Och jag tycker det ska bli superroligt! Jag kan inte lova att det blir helt korrekt & perfekt men jag ska ge bloggandet en ärlig chans. Många slutar blogga, jag gör tvärtom och börjar blogga. Kan bli kul! Kan bli mindre kul. Förbered er på en salig blandning av ämnen. Många tycker att man ska nischa sig inom ett område och bli riktigt bra på få grejer. Jag vill göra alldeles för många grejer och bli riktigt bra på många grejer. Where focus goes, energy flows, you know. Så länge man tycker det är roligt kan man bli bra på det man gör, visst?!

 

Vad händer?

För tillfället är jag och tjejerna hos mamma i Torekov. Barnen har sommarlov och jag vill ge dem möjligheten att kunna springa ut på gräset och leka, bada när det vill eller bara kunna lägga sig ute på en filt och spela ett spel. Bor man som vi gör i centrala Göteborg så blir det inte riktigt samma sak på just sommaren. Det sitter i mitt huvud lite också att jag vill att de ska ha det som jag hade det på somrarna som liten. Även om jag absolut ser en framtid även för ¨asfaltsbarn¨ (hehe)

Jag är i full gång med att rodda projektet på hotell Terraza nere i Ljungby där 16 rum renoveras och 3 rum byggs till. Det är ett proffsigt team jag jobbar med där nere och de lär mig otroligt mycket. Tack Smålands Måleri, Assemblin och Ljungby Golv för allt ni lär mig och som ni dessutom gör med ett leende på läpparna, så tacksam.

Det här är mitt första riktigt stora projekt sedan jag började jobba som inredare och startade mitt egna bolag för ett år sedan. Där jag inte bara har fått bestämma all inredning, färg och möblering. Jag projektleder även hela teamet med allt vad det innebär. Så all kunskap, råd, tips och kloka ord gör mig till en bättre och proffsigare projektledare.

Utöver det har det hänt en massa andra roliga saker. Jag berättar efter hand för annars liknar detta mer en novell än ett blogginlägg.

Behöver er hjälp!

Nu över till dig! Jag skulle bli så otroligt glad om du ville skriva några rader och berätta vem du är och vad som inspirerar dig. Jag kommer blogga om mitt jobb, vårt liv och vår vardag mm. och har även andra roliga planer på gång längre fram och skulle bli så tacksam över att lära känna er lite bättre också. Ni som känner er pepp mejla mig på sofie@izardhoyer.com

 

Nu blir det lunch ute i värmen..

 

Hörs senare! Kramar

 

 

Är man glad träffar man ofta glada människor. Glada människor ser saker på ett positivt sätt. Positiva människor ser möjligheter. Möjligheter ger färdigheter.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.