izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

RING SOFIE: +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTYLING GÖTEBORG

partner banner

Tjänster

torekov workshop

Styling

a

Visste du att slutpriset på en bostad kan öka med 5–10% om du använder homestyling? På ett par miljoner blir det snabbt mycket pengar. Med en snygg inredning ser vi till att din bostad får visa sin fulla potential och får fler ögon till sig. 

INREDNING

a

Hållbar inredning är ett starkt ledord för mig. Möbler, klassiker som håller år efter år. Levande material som trä, obehandlade metaller, sten osv är val jag försöker få mina kunder att omge sig med. Att veta storyn bakom ett hus, lägenhet eller annat förstärker känslan av kreativitet. En ganska häftig känsla att få vara en del av skapandet i andras hem. Alltså sker en konsultation hemma hos kunden av stor betydelse, där man får lära känna både bostaden, personerna som ska bo där och omgivningen runt omkring. Låt oss inspireras & skapa din trygga plats tillsammans!

brf-hotell-bastad-2

Fastighetsutveckling

Har du kommit över en fantastisk fastighet eller har ni tankarna på ett bygga något nytt? Vi bidrar gärna med vår expertis för att ni ska få färg på era väggar och en snygg lounge att välkomna gästerna i! 

Givetvis gör vi mycket mer än så, men att sätta ihop moodboards och dela tankar om något som idag inte existerar är en av många favorituppdrag! Vi målar upp bilder på det tänkbara och kan nästan lova att ni kommer önska att bygget går extra snabbt för att ni ska få njuta av miljön.

Vi tar fram koncept, hittar färgsättning och hjälper till med att från idé till inköp för att ni ska kunna lägga fokus på annat. 

My Success

Testimonials

a
andreas-testimonial

K2

"Att jobba med Sofie som kreatör, entreprenör och ambassadör för vårt varumärke är ett perfekt exempel på bra partnerskap. En mer entusiastist, glad, tillmötesgående & stark kvinna får man leta efter. Smakfullt, genomtänkt & sinne för detalj gör hennes affärsätt till toppklass! Tack!"

Andreas Håkansta. Skidåkande VD // BA Sportprodukter AB
testimonials-logga

PRIVAT STYLING LJUNGBY

"Redan vid första kontakt när Sofie kom in genom dörren spred hon en enormt avslappnad, trygg och okomplicerad känsla för oss att lämna över vårt hem i hennes händer. Hon var väldigt lyhörd för våra tankar och körde inte bara sitt race utan använde mycket av det vi hade hemma till stylingen men flyttade om med nya ögon. Flera av de tips Sofie kom med har vi valt att ha kvar även efter fotografering och försäljning. Med två små barn varav en nyfödd och ett hem fullt av leksaker lämnade vi med varm hand över till Sofie som talade om vad som behövde plockas undan och såg därefter till att det var i ordning inför fotograferingen. Huset stack ut på marknaden, mycket eftertraktat och snabbt sålt tack vare en attraktiv, inspirerande och välkomnande miljö som matchade olika intressenter."

// KRISTINA
Micke och Emma testimonials

En dröm vid sjön

“IzardHoyer är en omtänksam firma som ser till att kunden mår bra. Med pricksäker stilkänsla och nyfikenhet lyckas hon skapa stämningar som kommer sitta kvar länge. Bra service, flexibilitet och helhetstänk och hela tiden med sin egna röda tråd i bakgrunden.”

// Micke & Emma
Djavad Kristensen

NADJAFI | KRISTENSEN

“Jag har haft turen att vid flera tillfällen arbeta med Sofie vilket varje gång är ett nöje. Det är en person som är hands-on som fokuserar på helheten utan att tumma på detaljerna. Hon är extremt engagerad vilket smittar av sig till alla i hennes närhet vilket skapar bästa förutsättningarna för resultatet hon levererar.”

Djavad Kristensen - Reg.Fastighetsmäklare
Sax on the beat-testimonial

SAX ON THE BEAT

“Med ett ständigt leende och en härlig energi får Sofie sin omgivning att alltid må bra. När det gäller känslan för inredning och detaljer håller Sofie absoluta toppklass.”

Pierre Sjöberg VD Berg Event - VD
ola--testimonial

Styling inför reportage

“ Sofie är kul att arbeta med. Hon har många idéer men är även lyhörd för vad jag hade för tankar och hur jag ville ha det. Ger man henne en budget så håller hon den och hon var grym på att använda mycket av det jag hade men placerade om det. Gillar hennes tankar om att hitta lugna, jordiga toner då jag inte vill ha för extrema färger. Fick slänga en del med men det var egentligen bara en spark i rätt riktning ☻. Hon är kreativ och har ibland inget stopp men det är också det som gör henne så bra och unik. Jag skulle inte tveka igen att ta in henne för nya stylinguppdrag.”

Ola Hansson - ENTREPRENÖR & KRÖGARE
oliver-testimonial

Bernard Entertain

“Det var toppen att jobba med Sofie. Seriös från start till slut. Noggranna förberedelser och ett trevligt bemötande! Ser fram emot att jobba med henne igen!”

Oliver Östbäck - Livemusic, DJ
Daniel-testimonial

Photographer

“Sofie, en otroligt driven person och entreprenör som verkar älska sitt jobb. Samtidigt har hon en stor ödmjukhet och öppenhet inte bara för hennes arbete, utan även för mina idéer och mitt arbete när vi samarbetat. Både kul och givande att jobba med helt enkelt!”

Daniel O Andersson - FOTOGRAF