izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Tur & Retur till Ljungby

torekov8

Tur & Retur till Ljungby

Tur & Retur till Ljungby

Idag tog jag & barnen en sväng ner till Ljungby för att kolla läget på hotell Terraza. Alltså det är så fint och jag är så nöjd med kulörerna på väggarna! Och detta crew som jag får jobba ihop med. Kan inte säga det nog många gånger, ni är bäst!

Barnen såg fram emot att bada på utebadet i Ljungby efter att jag jobbat lite. Så vi svängde förbi och hämtade upp syrrans dotter Pippi och drog till badet en runda. Man kan säga att himlen öppnade sig! Vilket ösregn! Tycker precis som barnen att det är supermysig att bada när det regnar men jag hade dessvärre inga badkläder med mig. Tjejerna badade, sprang på hinderbanan och hoppade från trampolinerna. Härligt att se!

Tillbaka i Torekov

Vi körde tillbaka till mamma i Torekov sen drog jag in en sväng till Johan & Liza i Skummeslöv medans barnen hellre ville vara kvar hos mormor. Vi ska bo i deras hus en vecka i sommar och de har ett växthus som inte är av dess like. Johan är kock och Liza en jäkel på att odla så nu fick jag en lektion i att skörda och vattna. Vi har bott i deras hus tidigare (Johan är min halvbror, typ) och då har jag verkligen verkligen verkligen gått runt och myst i trädgården och i växthuset. Plocka in nyskördade tomater till middagen och jordgubbar till frukosten. Så lyxigt!

Hem ljuva hem, men först padel

Imorgon ska vi se padel i världsklass innan vi åker hem till Göteborg igen. Det pågår just nu Swedish Padel Open i Båstad. Är det någon av er som är där kanske?

Sen ska vi hämta upp en Thule takbox innan vi kör. Vi ska göra ett kul projekt som ni får se lite längre fram.

 

Nu blir det gonatten här. Sov så gott!

 

 

 

 

Är man glad träffar man ofta glada människor. Glada människor ser saker på ett positivt sätt. Positiva människor ser möjligheter. Möjligheter ger färdigheter.

Post a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.