izardhoyer-logga-2

Inredare Göteborg

Stylist Göteborg

Homestyling Göteborg

Homestaging Göteborg

• Grundläggare: Sofie Izard Höyer
• Kontakt: sofie@izardhoyer.com

Instagram
Storgatan 35, 411 38 Göteborg +46(0)76 189 91 24

INREDARE & STYLIST GÖTEBORG ➜ HOMESTAGING / HOMESTYLING GÖTEBORG

blog-head

Underbar vecka

Kolmården1

Underbar vecka

Siris födelsedag

Vilken underbar vecka vi haft! Mira & Siri kom till mig förra torsdagen när Siri fyllde 10 år. Jag kan inte fatta att denna lilla varelse har blivit så stor. Vi överraskade henne med en dag på Liseberg! Vi hade ringt en kompis till henne som heter Tanya så hon och storasyster Mira följde med och rev av några karuseller. Kalas får det bli när alla är tillbaka från sommarlov. Det värsta är att så har vi sagt varje år och sedan när skolorna börjar så har vi helt glömt bort det. Så Siri har aldrig haft kalas för sina vänner. Vad härlig man känner sig. Klassar inte in som ¨mönstermorsa¨ i den kategorin. MEN i år då händer det, här ska det kalasas som aldrig förr!

Konst

Kolla in denna fina tavlan från Nordic Canvas. Man skickar in ett foto och väljer de färgerna man vill ha i tavlan. Sen får du hem hela tavlan med klisterlappar på som gör hela porträttet. Du målar då hela tavlan precis så som du själv vill ha den. När du är klar så fäster du en stor klisterduk över hela för att sedan dra bort den så alla klisterlappar följer med. Tadaa DÄR har du ditt mästerverk. Känns nästan som du gjort den själv!

Vi valde att skicka in två bilder, en bild på Siri och en på en av hennes närmsta vänner Vickan. Då gick det att få bägge på samma tavla. Gissa om Siri blev glad?! Hon blev överlycklig!

 

Saltsjöbaden

På fredagen tog vi bilen upp till Gåsö som ligger vid Saltsjöbaden i Stockholm för att möta upp Erik, Juni & Olle. De körde från Sundsvall och vi från Göteborg. Min kusin Jennie, hennes man Jacub & deras dotter Stella har sommarhus där. Vi fullständigt älskar att vara där! Ett lugn som är svårslaget. Vakna på morgonen och gå direkt ut på bryggan med morgonrock på sig. Finns så mycket att titta på vid havet.

Jag har en märklig grej jag funderat på i så många år. Jag tänker det VARJE gång jag kommer till havet. Och det är hur det skulle se ut om allt vatten bara försvann för en stund. Vad skulle man se på botten. Jag föreställer mig att det skulle finnas hur mycket bråte och skräp som helst och även fiskar och konstiga varelser som man aldrig sett på ytan. Blir mörkrädd när jag tänker på det! Kan ju erkänna att jag är INTE den som ramlar av på vattenskidorna eller ring bakom båt, och det är endast för att jag inte gillar att inte se botten när jag badar.

 

Mys med familjen

Jennie & Stella kom över med båten och hämtade oss. Bara det är ett äventyr för barnen! Det blev ju ingen seglarkurs i år så jag och Jennie bestämde att det blir seglarkurs ihop för alla barnen nästa sommar på Gåsö istället. Blir toppenbra för dem och en lärorik och kul grej att kunna.

Sen väntade ett par dagar med mys med familjen, bad, träning, trevliga middagar och många skratt.

Som vissa av er kanske såg på storyn så har Jennie & Jacub köpt ny bostadsrätt i Sthlm. Den är på 250 kvm och ska totalrenoveras så en hel del planering och val krävs. Så himla kul att få diskutera val av kök, färg, golv och alla andra val som ska göras. Utifrån sett glömmer man många gånger bort andra val man behöver göra ibland, som tex att märka ut vart strömbrytare/eluttag ska sitta, vilket tidskrävande projekt bara det är när man börja tänka efter.

Det kommer bli så otroligt fint! Lovar att göra ett reportage längre fram när det är klart.

Kolmården

I tisdags körde vi ner mot Norrköping och Kolmården. Så roligt att gå där inne, även för oss vuxna! Finns ju så mycket att se. Fascinerande djur (fler än 60 arter), massor av åkattraktioner, delfinshow, gondol över savannen mm.

Många av djuren ingår i bevarandeprogram med målet att rädda arterna för framtiden och beskydda djurens naturliga livsmiljöer. Så ditt besök gör skillnad! Visste ni tex att det bara finns 150 cross river gorillor kvar i det vilda.

En riktigt rolig dag med nöjda barn som fick se allt! Och en nöjd Erik som hann åka Wildfire, som räknas som Europas bästa och världens tredje bästa berg-och-dalbana. Din värld vänds upp och ner i 115 kilometer i timmen, en hisnande adrenalinkick! För mig räcker det att kolla på Erik så rusar det i kroppen;)

Småländska skogarna

Efter Kolmården körde vi ner mot Småland och landade i Ljungby hos Eriks föräldrar. Här ska vi stanna ett par dagar och varva dagarna i Båstad och Torekov. Blir en sväng upp till Göteborg och hämta lite grejer också. Erik och barnen är lediga och jag jobbar men försöker även vara lite ledig mellan varven. Denna veckan är sista veckan för alla hantverkare på hotellet. Imorgon kommer alla sängar och då ska jag börja med mitt, möbleringen. Mer om det när det börjar bli klart. Jag delar med mig på storyn ibland så håll utkik där.

Solig morgon

Nu har Erik & Olle vaknat. Den ena sitter och läser läran om Microsoft SQL server (databashantering)  och den andra kollar minecraft.

 

Ha en fin dag allihop!

Kram

 

 

Är man glad träffar man ofta glada människor. Glada människor ser saker på ett positivt sätt. Positiva människor ser möjligheter. Möjligheter ger färdigheter.

 

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.