Inreda kontor!


Att inreda kontor för företag är en spännande och kreativ uppgift som kräver planering, kreativitet och förståelse för företagets behov och kultur. Såhär kan det se ut när vi jobbar med kontor..

  • Inredningsidentifiering Vi träffas för att förstå era behov, önskemål och budget för kontorsinredningen. Vi tar reda på vilken typ av arbete som utförs på kontoret, hur många som kommer att arbeta där, vilka specifika funktioner ni behöver och vilken stil eller atmosfär ni önskar.
  • Skapar designkoncept Baserat på era behov och preferenser, utveckla olika designkoncept och moodboards som visar olika möjliga inredningsstilar, färgscheman, möbleringslayouter & dekorativa element. Diskutera dessa förslag med er och justera dem baserat på feedback.
  • Planerar utrymmet Tar självklart hänsyn till kontorets storlek & layout när vi utformar inredningen. Skapa planritningar som visar placeringen av möbler, arbetsstationer, mötesrum & andra funktionella områden för att optimera utrymmet och underlätta arbetsflödet.
  • Möbler & inredning Väljer möbler och inredning som passar era behov, arbetsmiljö & designkoncept. Tänker på ergonomi, funktionalitet & hållbarhet för att skapa en bekväm och produktiv arbetsmiljö. 
  • Färger & belysning Färger & belysning har en stor inverkan på kontorets atmosfär och produktivitet. Vi väljer färger som passar företagets varumärke och främjar en positiv arbetsmiljö. Se till att det finns tillräckligt med naturligt ljus och att belysningen är anpassningsbar för olika aktiviteter & stämningar.
  • Teknologi & infrastruktur Tar hänsyn till teknologi & infrastrukturbehov, såsom IT-utrustning, kablage & ljudsystem. Se till att kontoret är väl anpassat för moderna arbetsverktyg & teknik.
  • Budget & tidsplan Skapar en realistisk budget & tidsplan för projektet och kommunicera detta tydligt tillsammans med er. Håller oss inom budgeten och se till att vi kan leverera inredningen inom den överenskomna tidslinjen.
  • Samarbetar med entreprenörer & leverantörer Om ni önskar projektledning så samarbeta vi med entreprenörer & leverantörer för att genomföra de praktiska aspekterna av inredningsprojektet, såsom bygg- eller installationsarbeten så det går ihop med leveranser av möbler och inredning.
  • Genomför projektet Övervakar & hanterar genomförandet av projektet för att säkerställa att allt går smidigt och enligt planen. Se till att eventuella problem eller förändringar hanteras på ett proaktivt sätt. Hela tiden i dialog med er. 
  • Avsluta & utvärdera När inredningsprojektet är klart, gå vi igenom det tillsammans med er för att säkerställa att ni är nöjda med resultatet. Utvärdera projektet och ta lärdomar inför framtida inredningsprojekt.

Läs gärna vår inredningsfilosofi där vi berättar mer om hur vi tänker kring husets karaktär, val av material, färgsättning och vikten av att jobba med återbruk.

Kontakta oss idag för att börja er inredningsresa tillsammans med oss!

Varmt välkomna till Izardhoyer – din källa till inspiration och information inom inredning, film och sport mm. 

Må bäst, 

Soffi


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

🍪 This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer