Min passion för tennis är en av mina drivkrafter!

Sofie Izard Höyer

Hjärnan bakom IzardHøyer!

Sofie Izard Höyer – Inredningsdesigner och inspirerande individ. Driver mitt egna bolag IzardHøyer sedan 5 år tillbaka och startade i November -22 upp ett bolag som heter Bonanza Location – en plattform där vi förmedlar location till film & mediaproduktioner.

En fråga jag får mycket ofta är mitt företagsnamn Izardhøyer. Vi reder ut det direkt. Izard är vårt franska släktnamn och Höyer är vårt danska efternamn.

Med ett stort socialt nätverk samlar jag ihop ett bra team beroende på projekt. Har ett stort tätt samarbete med både arkitekter, inredare, finsnickare, möbler, belysning, textiler, foto & film m.fl.

”Modigt designande, gränslös kreativitet”

Jag är inte bara en driven entreprenör och inredningsdesigner, utan också en hängiven förälder till två underbara barn, Mira 17år & Siri 14år. Med bas i Göteborg, Sveriges inredningshuvudstad, har jag hela landet som min arbetsplats. Oavsett om det är ett lyxigt hem, en affärslokal eller en offentlig plats, omvandlar vi det till en unik och fängslande miljö.

Med en tidigare bakgrund som regionsansvarig säljare inom den medicintekniska branschen har jag ett djupt förankrat affärssinne och förståelse för kundbehov. Jag kombinerar mina starka försäljningsfärdigheter med en konstnärlig vision för att skapa utrymmen som både tillfredsställer och överträffar förväntningarna.

Min passion för tennis är en av mina drivkrafter och ett sätt att upprätthålla en balans mellan arbete och fritid. Jag anser att sporten uppmuntrar till uthållighet, fokus och laganda – egenskaper som genomsyrar ett bra team.

”Funktion följer form”

Resor är en annan källa till inspiration. Att upptäcka nya platser, kulturer och arkitektur hjälper mig att expandera min kreativa horisont och utveckla unika designkoncept. Genom att vara nyfiken på livet och öppen för nya upplevelser fortsätter vi att utvecklas som en innovativ inredningsfirma.

Välkommen till Sofie Izard Höyers värld av oändliga möjligheter och upptäck en ny dimension av inredningsdesign. Vi hjälper er hela vägen! Investering i framgång och skapandet av ditt projekt!

Kontaktuppgifter: info@izardhoyer.com Hemsida: www.izardhoyer.com Följ på sociala medier: Izardhoyer

Är man glad träffar man ofta glada människor. Glada människor ser saker på ett positivt sätt. Positiva människor ser möjligheter. Möjligheter ger färdigheter!

Vi Hörs, 

Soffi


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

🍪 This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer