Moderna Friskhus!


Ett gott skratt förlänger livet..

Skulle skriva en text om våra inredningstjänster i vårdmiljöer.. den kommer längre ned..

Jag har jobbat halva mitt liv inom vården innan jag bytte bana och blev inredningsdesigner. Jobbade på äldreboende, akuten, operation, IVA, säljare inom medicinsk teknik mot operation, säljare inom bilddiagnostik som MR och CT… jag har sådan respekt för alla som jobbar i vården. Jag älskar er alla! Tyvärr klarar inte alla att ha en chef över sig, jag är en av dom.

Redan som 15-åring började jag jobba i vården. Jag fick det som sommarjobb genom kommunen nere i Ljungby. Det var på äldreboende med personer med demensdiagnoser. Vi hade superroligt och min upplevelse är att alla var glada, de boende, personalen, anhöriga, chefer mfl. Vi skojade mycket med varandra och humorn var oslagbar. Det var där som grunden till min attityd inom arbetslivet skulle präglas..

Senare år var inte lika upplyftande..på varken äldreboende eller sjukhus..mer arbetsuppgifter och mindre tid för vårdtagare, sina kollegor, familj mlf. Personligen har jag alltid en räv bakom örat och mina chefer har aldrig riktigt vetat vart de har mig, men glad och positiv har jag ALLTID varit hur tungt det än har varit. Vi tog med patienter till havet, till Liseberg, på cafe och vi åkte på ex antal utflykter och vissa gånger slutade det med att min dåvarande sambo fick komma och hämta vårdtagarna.. vi hade tagit oss lite vatten över huvudet. Men vårdtagaren älskade det, anhöriga blev superglada..vi fick massor av energi och skratt..cheferna mindre glada..

Minns en gång när vi fick ansvaret att handla in saker till avdelningen för att få det lite mysigare. Vi fick en rekvisition med oss och gick banans, utan att tänka på konsekvenserna. Spräckt budget för flera år framåt för hela vårdhemmet, en arg chef och fråntaget ansvar för inköp. Men det var värt alla egna tvålar, ljus, krukor osv som vi kunde tillverka ihop med alla de boende på avdelningen, omgiven av en djungel av växter i perfekta krukor och ljuslyktor som vi aldrig fick tända, men gjorde ändå när vi jobbade kväll och de boende fick lägga sig en halvtimme innan nattpersonalen kom istället för direkt efter kvällsmaten. Vissa gånger har jag t.o.m sovit över hos en vårdtagare som varit orolig.. skulle man ens få göra det nu 2023? finns det väktare som kollar det eller kan man göra det ändå? 😉

Precis innan jag gick över till att bli säljare inom medicinsk teknik blev jag och min kollega nedkallade till chefen.. hon sa ¨Ni är alldeles för glada och positiva. Det är inte möjligt att alltid vara glad på jobbet hela tiden så som ni är.¨

Jag står fast vid att man kommer långt med positiv attityd, humor och att våga bjuda lite på sig själv. Med full respekt för all vårdpersonal som sliter ihjäl sig i vården. De minsta vi kan ge all personal och alla vårdtagare är väl en fantastisk miljö att jobba i. Att känna energi, uppmuntran och tillit är grunden för positiv attityd.

Jag gick fram tills jag blev egen företagare efter devisen ¨tystnad är acceptans¨ mina chefer har slitit sitt hår många gånger. Men ler nu när de får följa min resa..

Drömmen för oss på IzardHøyer är såklart att få inreda framtidens friskhus..

Välkommen till vårt moderna och fantastiskt färgglada friskhus där vi är lika noga med att lätta på humöret som att ta hand om hälsan! Vi har inte bara stetoskop och skalpeller i vårt verktygssortiment – vi har även ett hemligt vapen för att bota själarna: Humor!.

Färgsättning är inte bara en vetenskap för oss, det är en konstform! Vi har valt de mest läkande harmoniska och energigivande färgerna för att göra din friskupplevelse till en färgkavalkad. Ta ett steg in i vår värld av regnbågar och du kommer snabbt att glömma bort alla gråa dagar.

Vad sägs om att få en personlig serenad under ditt besök? Akustik är inte bara för att höra våra VIP-gästers berättelser – vi använder det för att skapa en symfoni av harmoni. Vi har banat väg för enastående akustik i våra friskmiljöer. Våra underhållande ljudinstallationer kommer få dig att vilja bli sjuk (eller kanske inte) bara för att få njuta av musiken – inte tvunget Håkan Hellström 

Ljus är vår superkraft när det gäller att skapa den perfekta stämningen. Vi har inte bara ljussatt våra frisklokaler för att få dig att se fantastisk ut, utan även för att få dig att känna dig fantastisk. Vem behöver en lyxig spaupplevelse när du kan få den rakt in på vårt ljusa friskhus? 

Men vänta, det blir bättre! Våra materialval är så hållbara att de kan överleva även en anstormning av yngre syskon. Ja, du hörde rätt – våra friskmiljöer är lika tåliga som ditt favoritpar jeans. Återbruk är vårt DNA, och vi gör det med stil!

Så kom och besök oss, där vårt moderna friskhus kombinerar vetenskap med humor & glädje. Här är du inte bara en patient, du är en VIP-gäst som får en helhetsupplevelse för både kropp och själ. Välkommen till vårt färgsprakande och roliga friskäventyr! Men vi hoppas såklart att du inte behöver komma tillbaka alltför snart – vi har ju bara så himla många skämt att berätta! 😉

Kontakta oss idag för att börja er inredningsresa tillsammans med oss!

Varmt välkomna till Izardhoyer – din källa till inspiration och information inom inredning, film och sport mm. 

Må bäst, 

Soffi


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

🍪 This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer